KONTAKTY

Helena Šimáková
Dlouhý Újezd 52
347 01 Tachov
tel: +420 374 721 261
napište nám
IČ: 648 85 895
Provozovna: nám.Republiky 58, 347 01 Tachov

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 29,00 Kč
skladem
naše cena 29,00 Kč
skladem
naše cena 6 990,00 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 165,00 Kč
skladem
naše cena 425,00 Kč
skladem
naše cena 25,00 Kč
skladem

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ A JEJICH ZPRACOVÁNÍ

 

Ochrana osobních údajů e-shopu www.kabelkyhs.cz

 

  1. Společnost Helena Šimáková, se sídlem Dlouhý Újezd 52, 34701 Tachov, IČ 648 85 895 , zapsána v živ.rejstříku MÚ Tachov (dále jen „prodávající“ ) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

-          jméno, příjmení

-          e-mailovou adresu

-          telefonní číslo

-          adresu/sídlo

-          v případě objednávajícího podnikatele nebo firmy i IČ, DIČ.

 

  1. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

 

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran.
Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

 

  1. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

 

  1. Zpracování osobních údajů je prováděno Helenou Šimákovou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

a)    Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;

b) Poskytovatelé poštovních služeb:

1. Česká pošta, s.p., sídlem Politických vězňů 909/4,225 99 Praha 1;

2. PPL CZ s.r.o., sídlem  K Borovému 99, Jažlovice, 251 01, Říčany;

3. Zásilkovna s.r.o., sídlem Drahobejlova 1019/27,190 00 Praha 9;

c)  Poskytovatel služby e-mail seznam.cz, sídlem Radlická 3294/10, Praha 5, PSČ 150 00

d) Poskytovatel bankovních služeb: Česká spořitelna a.s., sídlem Praha 4, Olbrachtova 1929/62, 140 00

 

Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

 

  1. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese HELENAsimakova@seznam.cz.

 

  1. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky Helena Šimáková, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:
  • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;
  • Základní funkčnosti webových stránek.

 

-          Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

 

-          Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

 

-          Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

 

-          Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

 

-          Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

 

  • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;

 

 

  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

-          zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,

-          vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,

-          požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

-          vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

-          požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,

-          na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,

-          požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,

-          na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

-          podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

Archivace osobních údajů bude dle zákona o DPH 235/2004 Sb. § 35 a 35a  10 let.